Újabb A biztonság záloga TV Spot

2
93

safe_poszterSzép lassan csordogálnak az anyagok Jason Statham 2012. május 3-án mozikba kerülő filmjéhez, A biztonság záloga-hoz, a legújabb TV Spot akár egyfajta mini-trailerként is szolgálhatna. Lawrence Bender, a Kill Bill és a Becstelen Brygantik producere, valamint a megszokott formáját hozó Statham szemmel láthatólag nem fog csalódást okozni az akció-őrülteknek.
Tartalom: Luke Wright (Statham) másodosztályú MMA harcosként meglehetősen unalmas, rutinszerű harcokat vív, míg egy nap fel nem borít egy lefizetett meccset. Az orosz maffia, aki lepénzelte a harcot, példát akar statuálni vele és megöli egész családját, Luke kitaszítottként, örök bűntudattól gyötörve az utcákra kényszerül, tudva, hogy folyamatosan megfigyelik, és megölnek bárkit, akihez közel próbál kerülni. Amikor azonban családja gyilkosai épp a szeme láttára akarnak kivégezni egy 12 éves kínai lányt, Luke ismét akcióba lendül… Mei-ről hamarosan kiderül, hogy nem hétköznapi lány, hanem egy árva matek zseni, akit a Triád arra kényszerített, hogy neki dolgozzon, és olyan kódokat ismer, amelyért nem csupán a Triádok, de az orosz maffia, sőt a New-York-i rendőrőrs korrupt zsarui is ölni képesek… © filmtrailer.hu


A biztonság záloga TV SpotA biztonság záloga film adatlap magyar előzetessel


2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Úgy tünik Statham lett az első számú akcióhős Hollywoodban. De nem bánom, mert az utolsó filmjei javuló tendenciát mutatnak. The Expendables, The Mechanic, Killer Elite. Csak igy tovább.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..