Tükröm, Tükröm videó – a közösségi királynő

3
215

tukrom_tukrom_poszter2A Relativity Media remek, ötletes reklámvideót dobott össze Tarsem Singh Tükröm, tükröm című Hófehérke adaptációjához: a sztori a gonosz királynő (Julia Roberts játssza) közösségi oldalakon (Facebook, Youtube, stb) történő aktivitásán keresztül bontakozik ki előttünk.
Magyar mozibemutató: 2012. március 15, a fő szerepekben Julia Roberts, Armie Hammer, Lily Collins, Nathan Lane, Robert Emms, Mark Povinelli, Jordan Prentice és Danny Woodburn lesz látható.


Tükröm, Tükröm videó – a közösségi királynő3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hiába ötletes a reklámvideó, attól a film még pocsék lesz. Ha mégis rávenném magam, hogy megnézzem, akkor csak is DVD-n, valamikor egy nagyon unalmas est közepén. Láttam már ennél rosszabbat is, de azért ez sem egy Oscar film…

  2. elektrotank : Szerintem ne hozz elhamarkodott ítéleteket, hisz még nem is láttad a filmet. A rendező egy zseni, Julia Roberts meg nagyon vicces tud lenni, ha akar. Én várom a filmet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..