Total Recall – Az emlékmás promo videó

4
74

total_recallMár-már el is feledkeztünk róla, hogy bizony augusztusban érkezik Arnold Schwarzenegger 1990-es Emlékmás sci-fi-jének remakeje, ám most váratlanul fel egy japán reklámspotban tűnt fel az első anyag hozzá – reméljük ez azt jelenti, hogy hamarosan jön az előzetes is.
A Len Wiseman rendezésében és Colin Farrel főszereplésével készülő filmhez januárban megkaptuk a hivatalos szinopszist is, ami nem sokban különbözik az eredetitől: Isten hozott a Rekall vállalatnál, a cégnél, amely az álmaidat valódi emlékekké alakítja. Douglas Quaid (Colin Farrell) egyszerű munkás, aki számára ez az ígéret jelenti a tökéletes szabadulást az unalmas hétköznapok elől: egy szuperkém-élet emlékeit szeretne, olyan emberét, aki bármit megtehet, amit csak akar. A művelet közben azonban valami szörnyű hiba történik, és Quaid-re vadászni kezd a rendőrség, melyet a szabad világ vezetője, Chancellor Cohaagen (Bryan Cranston) irányít… © filmtrailer.hu


Total Recall promo videó4 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..