Thor: Sötét világ karakter poszterek és színfalak mögött videó

4
257

Az elmúlt időszakban folyamatosan adagolta a Marvel a Thor: Sötét világ karaktereinek posztereit, amivel külön-külön nem foglalkoztunk, mostanra azonban már szinte a teljes széria megérkezett, így közzétesszük őket: Thor (Chris Hemsworth), Loki (Tom Hiddleston) és Odin (Anthony Hopkins) mellett harcostársaik, Heimdall (Idris Elba), Sif (Jaimie Alexander), Fandral (Zachary Levi) és Volstagg (Ray Stevenson), valamint Thor szerelme, Jane Foster (Natalie Portman), illetve a főgonosz Malekith (Christopher Eccleston) láthatók.
Mai nap érkezett egy új színfalak mögött videó is, melyben a főszereplők valamint Alan Taylor rendező beszél a film epikus történetéről.
Magyar bemutató: 2013. október 31.


Thor: Sötét világ karakter poszterek
Thor: Sötét világ színfalak mögött videóThor: Sötét világ film adatlap magyar előzetessel


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ettől a filmtől azt várom, hogy Malekith jól megfingatja Thor-t és kis csapatát, mert nagyon tetszik a figurája a képek alapján. Nem tudom még megmondani miért, de szerintem ott lesz a szeren.
    Aztán remélem Loki még ge.. akarom mondani szemetebb lesz, mint eddig. Egyébként is jobban csípem a fejét mint Thor-nak (de ez az én ízlésficamom 🙂 ).
    Továbbá Heimdall-től várnék még egy keményen odacsapós, szétvágós, miszlikbe aprítós, trancsírozós, fejleordítós akciót a végén egy iszonyat kemény beszólással.

    Ha ezt összehozzák/hozták a filmben, akkor nálam 10/9-10-es lesz 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..