The Goon tesztjelenet

3
55

the_goon_posterEric Powell képregénykészítő egy korai animációs tesztet csinált a The Goon animációs filmhez – nem igazán értem, mi célt szolgál, hiszen van már hozzá egy HD minőségű promo trailer is, amiből sokkal jobban képet kaphatunk a produkcióról. Meglehet csupán a potenciális befektetőknek készítettek egy emlékeztetőt, ugyanis a film anyagi háttere továbbra sincs biztosítva.
Az 1999-es képregény-adaptációjának főszereplője egy kis termetű, ám félelmetes hírben álló gengszter (The Goon) és annak tagbaszakadt, csupa izom verőlegénye, Frankie, akik különböző természetfeletti erőkkel csapnak össze: szellemekkel, zombikkal, farkasemberekkel és vámpírokkal. A film producere David Fincher.


The Goon teszt jelenet3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Pedig igazán érdekesnek tűnik ez, csak ugyebár az emberek hajlamosak úgy gondolni, hogy az animációs film, mint műfaj a gyerekeknek való, így egy komolyabb korhatárbesorlású filmhez befektetőt nem könnyű találni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..