Szellemlovas 2. – A bosszú ereje TV Spot

7
106

Szellemlovas 2. - A bosszú ereje2012. február 23-án mutatják be a magyar mozik a Nicolas Cage főszereplésével készült Szellemlovas 2. – A bosszú ereje-t – egy rövid reklámspot érkezett a filmhez, ami nem néz ki rosszul, még ha a film tesztvetítéséről érkezett visszajelzések negatívak is lettek. Tartalom: Johnny Blaze Kelet-Európában, magányosan rejtőzve folytatja kilátástalan küzdelmét az átokkal, ami miatt időről időre lángoló koponyájú bosszúállóvá változik. Egy nap azonban egy szekta vezetője keresi fel, és felbéreli, hogy ölje meg magát a Sátánt (Ciaran Hinds), aki éppen Blaze kisfiának születésnapján akar testet ölteni, az ő testét felhasználva.


Szellemlovas 2. – A bosszú ereje TV SpotSzellemlovas 2. – A bosszú ereje film adatlap


7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hát grafikailag szebb, mint az első rész volt (ezt már megszokhattuk a mai filmektől), de ki tudja, hogy a történet milyen lesz. Nem valószínű, hogy jobb lesz, mint az első rész, de tévedjek :), mindazonáltal nekem DVD-n nézős egy film lesz!

  2. Szegény jó öreg Cage, hová nem süllyed már manapság! Ez nemhogy nem “gyönyörű”, de szemlátomást egy Filmművészetileg Orbitális Sallerhez Hasonlítható (azaz FOSH) darab lészen, az már egyszer biztos. 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..