Suicide Squad TV spotok: Harley Quinn és Deadshot

0
1023

A Warner Bros. a két hét múlva mozikba kerülő Suicide Squad – Öngyilkos osztag több karakterének is készített a napokban reklámspotot, melyek közül a két leghosszabb – és egyben legjobb – Harley Quinn-é és Deadshot-é lett – valószínűleg nem véletlenül, hiszen az Harley Quinn saját spinoff-ját már be is jelentették, de Will Smith karakterének is simán kijárna egy egész estét film.
Harley Quinn karaktere 1992-ben, a Batman animációs sorozat egyik részébe lett kitalálva, és igazából semmi komoly szándék nem volt vele. A karakter azonban egykettőre olyan népszerűségre tett szert, hogy egy évvel később már a képregénybe is átvitték, és azóta is rendszeres szereplője a Batman univerzumnak. A Wall Street Journal az alkotókkal, Paul Dini-vel és Bruce Timm-mel készített interjút, akik röviden elmondták, hogyan jött létre a karakter.

“A megalkotását kb. Bugs Bunny létrehozásához tudom hasonlítani. Eleinte ő is csak egy háttér nélküli egyszerű nyúl volt, aztán egyre több és több rendező és animátor foglalkozott vele, míg végül azzá vált, akit most ismerünk. Emlékszem rá, hogy 20 évvel ezelőtt beszélgettem pár emberrel, akik részt vettek a sorozat elkészítésében, és gőzük sem volt róla, hogy kicsoda ő. Most pedig saját filmet fog kapni, szóval erről ennyit.”

A Harley Quinn filmmel kapcsolatos tervekről egyelőre semmilyen részlet nem szivárgott ki, de a Suicide Squad premierje után valószínűleg elkezdenek majd érkezni a hírek.

Suicide Squad – Öngyilkos osztag – Deadshot TV szpot

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ