Prometheus vírus videó – David, az android

8
152

michael-fassbender-prometheusRemek vírusmarketing videó látott napvilágot a Prometheus sci-fi-hez, a Michael Fassbender által alakított David nevű android mutatkozik be a potenciális vásárlóknak.
“MI az amitől a robotok olyan gépeiesek:” – kérdezi a videó elején. “A Weyland Industries-nál hosszú az a célunk, hogy olyan mesterséges intelligenciát hozzunk létre, ami szinte teljesen megkülönbözhetetlen az embertől.”
David állítása szerint ha nem is érzi, de érti az emberi érzéseket, és röviden összefoglalja, miben tud segítségére lenni az embereknek: “Szinte bármit képes vagyok megtenni, amit kérhetsz tőlem” – mondja. “Segíthetek az alkalmazottadnak. Hatékonyabbá tehetem a cégedet. Végrehajthatok olyan utasításokat, amelyeket az emberi részem fájdalmasnak vagy etikátlannak tarthat…. ”
Hogy pontosan milyen utasításokkal küldték fel David-et a USCSS Prometheus-ra, hamarosan – 2012. június 7-én – megtudjuk.


Prometheus vírus videó – David (16+)Prometheus film adatlap


8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Pazar marketinget építettek ki ehhez a filmhez, komolyan már maga a marketinggépezet is figyelemre méltó, és érdekes. Mi lesz itt, mikor a film is a vásznakra kerül – istentelen nagy mozinak nézünk elébe!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..