Mission impossible titkos nemzet poszterMár csak 3 hetet kell várni, hogy a Mission: Impossible – Titkos nemzet a magyar mozikban is bemutatásra kerüljön – sajnos úgy tűnik, lassan hozzá kell szoknunk, hogy csak 1 héttel az USA premier után érkeznek el hozzánk a filmek.
Sokat emlegették a film kapcsán, hogy Tom Cruise az esetek nagy részében kaszkadőr nélkül vállalta a hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb jelenetek forgatását – a legújabb színfalak mögött videóban most ebbe kapunk egy kis betekintést.
Hivatalos tartalom: A Impossible Mission Force-t feloszlatták, Ethan (Tom Cruise) így magára hagyott ügynök lett, és a csapat ebben a helyzetben kerül szembe egy magasan képzett különleges ügynökökből álló hálózattal, a Szindikátussal. A rendkívül rátermett alakulat minden áron új világrendet akar létrehozni, és ezt terrortámadások egyre durvuló sorozatával szándékozik véghez vinni. Ethan összegyűjti csapatát, és hozzájuk szegődik a szakadár brit ügynök, Ilsa Faust (Rebecca Ferguson) is, aki talán a tagja ennek az „titkos nemzetnek”. Így néznek szembe az eddigi leglehetetlenebb küldetésükkel.

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. izellajos: Nem biztos, hogy ő rontotta el a jelenetet: “ööö… bocsi, Tom, elfelejtettem filmet tenni a kamerába” vagy “Jaj, nem kapcsoltam be a kamerát, de ha láttad, hogy nem világít a piros pont, miért nem jeleztél, Tomi? Legalább egy bólintással!” esetleg “Ott arra sokkal szebb a táj, forduljunk legközelebb arra a géppel!”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ