Mindörökké rockJúnius 21-én érkezik a hazai mozikba a Tom Crusie főszereplésével készült Mindörökké rock musical, amiből most egy zenés film klipet láthattok – az Anyway You Want It című számot, Mary J. Blige és Julianne Hough előadásában.
Mindörökké rock hivatalos szinopszis: A rock örök és halhatatlan – de volt egy évtized, amikor a szokásosnál is több élet volt benne. Az volt a hosszú haj, a lángoló szólógitár, a zsúfolt klubok, a nagy rocklegendák kora.
Los Angeles, 1987: Stacee Jaxx-et (Tom Cruise) még életében istenné avatták rajongói. Ő a nők bálványa, a színpad császára, aki nagy tetkókkal, félmeztelenül tombol zenekarával a színpadon – egy különleges klubban, ahol a rock ellenségei és hívei végül megvívják majd csatájukat. Stacee és a többi rocker el van szánva, hogy nem enged a szenteskedőknek és az unalmas csend híveinek: nekik a show, a hangerő és a korláttalanság az igazi otthonuk.


Mindörökké rock film adatlap


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..