Iron Sky – az első négy perc

3
393

iron_sky_poszterHamarosan – április 4-én – a mozikba kerül Amerikában az Iron Sky cím sci-fi vígjáték, most megnézhetitek a film első négy percét.
Tartalom: A II. világháború utolsó pillanataiban egy titkos náci űrprogram segítségével a Hold sötét oldalára menekül a háborút vesztett sereg megmaradt része. 70 év rejtőzködés alatt a visszavágásra készülve a nácik egy gigantikus erődöt és egy sereg repülő csészealjat építenek.
Amikor egy amerikai asztronauta, James Washington a holdjárójával túl közel kerül az erődítményhez, a Hold führerje (Kier) úgy dönt, elérkezett a pillanat hogy visszaállítsák a Negyedik birodalom dicsőségét, és átvegyék az uralmat a Föld teljes lakossága felett. © filmtrailer.hu


Iron Sky – az első négy percIron Sky film adatlap


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ez a ágyékkötős űrruha…..hát az valami botrány. 😀
    Eddig se sokat vártam ettől a filmtől,de így a sokadik trailer és az első 4 perce után, kijelenthető szerintem,hogy egy rosszabb féle scifi-vígjáték lesz ez.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..