G.I. Joe: Megtorlás színfalak mögött videó és új poszter

2
64

G.I. Joe: Megtorlás RoadblockA Paramount Pictures egy újabb színfalak mögött videót dobott ki az április elején mozikba kerülő G.I. Joe: Megtorlás-hoz – a videó középpontjában a Channing Tatum által megformált Duke áll, ami több, mint érdekes: az eddigi anyagokból az derült ki, hogy Duke a film elején a csapat legtöbb tagjával együtt elhalálozik, ám az elmúlt hónapokban felbukkant egy olyan hír is, miszerint a színészt újra berendelték leforgatni néhány jelenetet. Utóbbi tényt még meg lehet magyarázni azzal, hogy az ominózus film eleji csatajelenettel nem voltak elégedettek a stúdióban, ezért újra kellett forgatni, de ha tényleg meghal, akkor miért kapott külön színfalak mögött videót?
Magyarul szólva nagy az esély rá, hogy az első tervekkel szemben nem írják ki végleg a történetből Tatum karakterét, és ha esetleg ebben a részben nem is, de a G.I. Joe 3-ban újra csatába küldik.
Hamarosan kiderül, hiszen két hét múlva már érkezik a film a mozikba…
A poszteren Dwayne Johnson alias Roadblock látható.


G.I. Joe: Megtorlás színfalak mögött videóG.I. Joe: Megtorlás film adatlap


2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..