Ennyi embert ölt meg Batman a Batman Superman ellen-ben. Gyilkosságszámláló videó

0
1171

Az igazi képregényrajongók valószínűleg már a címet elolvasva is felhördülnek, hiszen Batman karakerének egyik legfontosabb jellemvonása az, hogy soha, semmilyen körülmények között, még önvédelemből sem gyilkol. Azaz gyilkolt, múlt időben, ugyanis a Batman Superman ellen-ben jópár gonosztevő elhullott a denevérember tettei következtében, amit az erre specializálódott Mr Sunday Movies csatorna most össze is gyűjtött egy videóban.
A videóban van néhány eset, amikor nem egyértelmű, hogy a “balesetet” szenvedő gonoszok meghaltak-e vagy sem, a készítők ezért mellékeltek némi magyarázatot a számításhoz:

“Ha a Batmobil összeütközik az autóddal, elég valószínű, hogy meghalsz. Csak a két hátsó ülésen lévő embert számoltam, mivel oda csapódott be a jármű. Persze nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy meghaltak, de igazából nem sokat számít. Nem számoltam bele srácot, akit nyakon ütött Batman, ő jó eséllyel túlélte. Vagy nem. A férfi, akit Batman leszúrt, úgy nézett ki hogy a vállába kapta döfést, de lehet hogy tévedek. Ezeket nem számoltam bele, mert ha meg is haltak, nem direkt gyilkosságok.”

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ