Die Hard – Drágább, mint az életed forgatási videó – Willis véres fejjel

6
60

Merida, a bátorAtlétatrikó ugyan nincs, de a véres fejjel lassan megszokott formába alakul John Maclane, a New York-i rendőrörs veterán zsaruja – egy robbantásos jelenetet láthatunk a Moszkává alakított Budapestről, ami szemlátomást megviseli egy kicsit a hazánkban vendégeskedő szupersztárt.
A Die Hard – Drágább, mint az életed Skip Woods rendezésében készül, és 2013. február 14-én kerül a mozikba, a filmben, a filmben John McClane (Bruce Willis) – aki mindig a rossz helyen és a rossz időben bukkan fel – élete legnagyobb kihívása előtt áll: Ezúttal nemzetközi terepen kell helyt állnia, amikor régóta elhidegült fiát, Jack-et (Jai Courtney) túszul ejtik egy orosz maffiavezér kiszabadítása közben. Az idősebb és ifjú McClane csakis egymásra számíthat az idegen országban, az életben maradás mellett pedig még a világot is meg kell menteniük egy újabb diktátortól… © filmtrailer.hu


Die Hard – Drágább, mint az életed forgatási videó6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én mondjuk csak azt nem értem hogy, én úgy emlékszem hogy idáig az összes Die Hard részben lánya volt, és most meg jelenik az el hidegült fia 😀 Érdekes, na de hát majd ki derül milyen lesz.

  2. Skip Woods rendezésében? :O
    kerge33 : ott a pont. John Moore rendezi.
    assassin88 : ahogy előttem is FOgirobi írja az első részben látni a lányával együtt a fiát is.
    Amúgy már nagyon várom. 😀

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..