Bosszúállók jelenet – Thor vs. Vasember

17
120

BosszúállókMár az előzetesekben is láthattuk, hogy elég nehezen férnek meg egymás mellett a szuperképességek mellett szemlátomást szuperegóval is rendelkező hősök, az alábbi jelenetben Thor és Vasember összecsapását láthatjuk – győztest nem hirdetnek ugyan, de az erőviszonyok elég egyértelműnek látszanak.
Tudom, hogy nehéz megállni, hogy megnézzük (én nem bírtam), de ezt tényleg csak azoknak ajánlom megtekintésre, aki nem tervezik megnézni a mozikban.
9 nap.


Bosszúállók film klip – Thor vs. Vasember (12+)Bosszúállók film adatlap magyar előzetes


17 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Tudom, hogy én vagyok a hülye, de nekem speciel ennyiből az nem jön le, hogy melyikük a jobb… 😀 Továbbá azt sem értem, hogy most ezen (spoileres) videók megtekintésétől függetlenül, miért is ne lehetne már majd moziban megtekinteni a kész filmet. Hmm? Esetleg ti így máris össze tudjátok rakni a teljes cselekményt és az összes jelenetet? Ugyan már! 🙂

  2. Úgysem fog kiderülni, hogy ki nyer, mert közbefog jönni valami ami miatt félbe szakítják a harcot. És vasembert ismerve az lesz a duma, hogy úgyis ő nyert volna, ha… bla bla… Nem fogják “lejáratni” az egyik karaktert sem. Amúgy meg Thor simán összeroppantaná a bádogot. 🙂

  3. Nem tudom mit vágjátok be a durcit egy 50 másodperces (új) jelentért ettől nem változik meg semmi.Ha meg akarjátok nézni a filmet úgy is megfogjátok mert érdekel ennyi :)most 1 kis kecsegtetés belefér hogy méri össze a “farkát” Thor és Vasember (ami egyébként elég ütős lesz… :P)
    Amúgy meg ha össze számoljuk az előzetesek,tvspotok időtartalmát akkor is max (hozzávetőlegesen) 20 perc (lehet sokat is mondtam)jött le,de ez se jelent semmit mert minden új előzetes kb. ugyan az az előzetes volt mint az előző csak pár képkockával volt kibővítve.Szóval ez is 1 lényegtelen téma hogy “annyi előzetest adtak már le hogy kijön a film,ha összerakjuk”.Ettől nem változik meg semmi a film többi része ott lesz még ami biztos le fog kötni minket a moziban.
    Én legalább is így állok hozzá így is úgy is érdekelni fog,meg ütni fog ennyi.
    Nem akartam senkit pocskondiázni,csak a reakció az ami zavar kicsit szóval bocs ha valaki magára vette volna az előbb írtakat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..