Újabb előzetes helyett most egy remek kis előzmény videó érkezett az Alien: Covenant-hoz, amelyben a Covenant legénységét ismerhetjük meg, akik éppen az utolsó vacsorájukat fogyasztják, mielőtt a nagy út előtt hibernációs álomba merülnének.
A videóbón fény derül pár eddig nem ismert dologra: viszontláthatjuk Michael Fassbender-t, aki ezúttal a Covenant fedélzetén ténykedő Walter nevű androidot alakítja, találkozhatunk a főszereplő Katherine Waterston-nal, aki egyes hipotézisek szerint nem más, mint Ellen Ripley anyja, valamint Danny McBride-dal és James Franco-val – utóbbiről sokan úgy gondolják, hogy Katherine Waterston karakterének férjét, azaz feltehetően Ripley apját fogja alakítani. A videóból mindez nem derül ki, az azonban szemmel látható, hogy Franco karakteren nincs valami jó bőrben.
A videóból remekül átjön, hogy a Covenant legénysége jól egy igazi családot alkot, így egy kicsit talán jobban át tudjuk majd érezni, milyen érzés lesz elveszíteni egy-egy társukat…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..