A jogász – werk-összeállítás

2
100

A jogasz 6Csütörtökön kerül a mozikba Ridley Scott új filmje, amely ezúttal nem egy sci-fi, hanem egy kellemesnek ígérkező thriller lesz, ami igazi sztárszereposztással bír: Michael Fassbender, Brad Pitt, Cameron Diaz, Penélope Cruz, Javier Bardem és John Leguizamo állt a kamera elé Scott kedvéért. A film ráadásul Cormac McCarthy író (Nem vénnek való vidék, Az út, A Sunset Limited) első forgatókönyvírói debütálása. A következőkben egy magyar feliratos werk-összeállítást láthattok, ahol az alkotók és a szereplők beszélnek a produkcióról.
Tartalom: Egy pénzügyi és magánéleti problémákkal küzdő ügyvéd (Michael Fassbender) beszáll a kábítószer-kereskedelembe, ám egy 20 milliós szállítmány eltűnését követően hamar egy veszélyes bűnöző, Westray (Brad Pitt) célkeresztjében találja magát. A bajban ráébred, hogy egyetlen korábbi barátjára sem számíthat és egyedül kell kimásznia a slamasztikából.


A jogász – werk-összeállításA jogász film adatlap


2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Tényleg jó ötlet lehetett:6-os átlag még csak 6000 imdb szavazat után és 23 millió dollár összbevétel eddig a 25 milliós gyártási költségre.Megint nagyot mondtál Isu!!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.