A hobbit: Smaug pusztasága videó – Beorn háza

6
402

Beorn5Fényképen már láthattuk a a Mikael Persbrandt által megformált alakváltó Beorn karakterét a A hobbit: Smaug pusztasága-ból, most egy új színfalak mögött videó érkezett a filmhez, amelyben körülvezetnek minket az óriás termetű medve-ember házában. William Kircher (Bifur), Ian McKellen (Gandalf), Mikael Persbrandt, Jed Brophy (Nori), Graham McTavish (Dwalin), Richard Armitage (Thorin Oakenshield) és Martin Freeman (Bilbo Baggins) is beszél arról, hogyan kapnak menedéket karaktereik a házban, valamint Peter Jackson rendező elmagyarázza, hogyan, milyen szempontok szerint építették fel azt.
A videó végén pár új képkocka is van a filmből – sajnos Beorn átalakulását vagy valamelyik zúzását nem láthatjuk.


A hobbit: Smaug pusztasága videó – Beorn házaA hobbit: Smaug pusztasága film adatlap6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Végre rátudnám magam venni hogy megnézzem az első részt…utána bevállalnám ezt a másodikat moziba,de valamiét ódzkodok mind a Gyűrűk urától,mind a Hobbit első részétől 😀

  2. Isu ne haragudj meg, de te hülye vagy 😀 😀 Ne ódzkodj. Ezek a filmek kitűnőek és kár kihagyni bármelyiket szerintem. Ezeket a filmeket tényleg gondoskodó, odaadó kezek alkották. Nem ilyen zs kategóriás ocsmányságok. Ezek a filmek az ‘A’ kategórián belül is ‘A plusz’-osak. Szerintem!

  3. @BBQ

    Nem csak szerinted A+-osak. A GYU részek is és a Hobbit első része is zseniális alkotások. Valóban megéri megnézni őket. Idén remélem én is meg tudom nézni moziban, erre mindenképpen befizetek ha törik, ha szakad. Igaz jobb lenne feliratosan megnézni, már csak Smaug eredeti hangja miatt is, de ha csak szinkronnal adják majd, az sem baj.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..