A diktátor nyitójelenete (16+)

6
192

a_diktator_poszter2012. május 17-én kerül a magyar mozikba Sacha Baron Cohen legújabb botrányos filmje, A diktátor, aminek a nyitójelentét most meg is nézhetitek. A film 16+ besorolás kapott, így a vele kapcsolatos anyagokra is ez érvényes.
Hivatalos szinopszis: Az elpusztíthatatlan szakállú Aladeen, aki pénzéhes celebeket fektet meg és megbundázza saját olimpiáját, akkor kerül a nemzetközi figyelem középpontjába, amikor felröppen a hír titkos atomprogramjáról. Egy félresikerült merényletet követően Aladeen egy fillér nélkül magára marad New York utcáin. Kivégzettnek hitt honfitársai elől menekülve Aladeen úgy dönt, visszaszerzi hatalmát, ami egyfelől fergeteges összeütközésekhez vezet a viselkedésén megbotránkozó amerikai polgárokkal, másfelől olyan felfedezésekhez, melyek leleplezik Amerika külpolitikáját.


A diktátor nyitójelenet (16+)A diktátor film adatlap


6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nagyon király!!!! Ő feldolgozhatná a Torrentét, neki megengedném, egyedül. Ha ő írja a könyvet és rendezi is és el is játssza. Bár nem. Lóóófaszt. Torrente egy van. Borat is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..