10 perc a John Carter-ből

4
187

john_carterA bemutató hetének első napján a Walt Disney Pictures közzétette a John Carter film első 10 percét – amelyből megtudhatjuk, hogyan tengette mindennapjait John Carter, mielőtt a Mars bolygóra pottyant. Mondanom sem kell, spoileres, és bár semmi fontos dolgot nem lőnek el benne, aki a mozikban szeretné megnézni a filmet, ezt inkább hagyja ki.
Hivatalos tartalom: A harcviselt egykori katonát, John Carter századost (Taylor Kitsch) érthetetlen okokból a Marsra szállítják, ahol ismeretséget köt helyi lakosokkal, Tars Tarkas-sal (Willem Dafoe), és az elbűvölő Dejah Thoris (Lynn Collins) hercegnővel. Akaratán kívül belekeveredik a bolygó bennszülöttjei közötti ősi konfliktusba és az összeomlás határmezsgyéjén egyensúlyozó világban John Carter újra felfedezi magában az emberséget, amikor rájön, hogy bolygó és népének sorsa egyedül az ő kezében nyugszik.


John Carter – az első 10 percJohn Carter film adatlap magyar előzetessel


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ezt nem igazán értem miért kell kiadni egy filmből egy 10 perces részt,még akkor sem ha nem derül ki semmi belőle. Részlet megnézése kilőve,várjuk a teljes darabot:D

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..