Zootropolis – Állati nagy balhé – új előzetes

2
2313

Elvileg a fenti címen kerül a mozikba a Walt Disney Pictures Zootropolis című animációs rajzfilmje, bár az Imdb-n kívül más megerősítés egyelőre nem érkezett, mint ahogy a pontos magyar bemutató sem ismert. Jött viszont egy új előzetes hozzá, amely a megszokott trailerek helyett inkább egy hosszúra vágott jelenetnek tűnik – főszereplő párosunk egy bankba tér be, ahol mosolyogtató módon lajhárok ülnek az ügyfélszolgálatos helyeken… Ismerős?
A Zootropolis – Állati nagy balhé fő szerepében egy gyorsbeszédű róka áll, aki menekülni kényszerül a törvény elől, miután börtönbe akarják zárni egy olyan dolog miatt, amit el sem követett. Zootopia top rendőre, egy nyuszi szorosan a nyomában van, mígnem egy összeesküvés miatt váratlanul mindketten célkeresztben találják magukat. Hogy tisztázzák a helyzetet, össze kell dolgozniuk, és hamarosan mindketten rájönnek, hogy a természetes ellenségekből is válhatnak jó barátok.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nekem a plakátot látván az Orwell Állatfarmja jutott eszembe, de lehet nincs semmi köze egymáshoz és csak egy ötletként vonul be ilyesmitől különvonulva, de ezt feltétlen megnézem, és hogy mennyire fogja magát majd átadni, “Állatfarmosan” nézve 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ