X-Men: Az elsők karakter videók

3
100

X-Men: Az elsők Mai hír, hogy továbbra is a Fox-nál maradtak az X-men franchise filmes jogai, és a második részben a tervek szerint Wolverine, azaz Hugh Jackman is fel fog bukkanni – a pontos szerepe nem tisztázott, ám az korábbi filmektől eltérően valószínűleg nem ő lesz a központi figura. A 20th Century Fox egyúttal elkészítette három X-Men: Az elsők karakter bemutató videóját is: Sean Cassidy/Banshee (Caleb Landry Jones), Alex Summers/Havok (Lucas Till) és Hank McCoy/Beast (Nicholas Hoult) látható a cikk alján látható előzetesekben.
Az X-Men: Az elsők az egész X-Men saga kezdetét mutatja be, lerántva a leplet a titokról, mely az egész világ életét megváltoztatja. Charles Xavier (McAvoy) és Erik Lensherr, mielőtt felvették volna a Professor X és Magneto nevet, fiatal srácok voltak, akik nagyjából egyidőben vették észre különleges képességeiket. Ellenséggé válásuk előtt sokáig a legjobb barátok voltak, és más mutánsokkal közösen próbálták elhárítani a történelem egyik legnagyobb fenyegetését…


X-Men: Az elsők karakter videókX-Men: Az elsők /X-Men: First Class/ film adatlap magyar előzetessel


3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..