X-Men: Apocalypse – trailer és képek

4
3753

Bár a Star Wars premierjére vártuk, A 20th Century a mai napon közzétette az első előzetest az X-Men: Apocalypse-hoz, ami 2016. május 27-én érkezik a mozikba és Bryan Singer szavai szerint a zárórésze lesz a 2011-ben, az X-Men: Az elsők-kel megkezdett trilógiának. Érkezett pár kép is a filmből, amiket a cikk utáni galériában nézhettek meg.
Tartalom: A civilizáció hajnala óta istenként tisztelik. Apocalypse az első és legerősebb mutáns a Marvel X-Men univerzumból, aki rengeteg más mutáns képességét magába olvasztva halhatatlanná és sebezhetetlenné vált. Miután felébred a több évezredes álomból, Apocalypse csalódottan tekint az új világra, és maga mellé állít egy erős mutánsokból – köztük Magneto-val (Michael Fassbender) – álló sereget, hogy megtisztítsa az emberiséget és egy új világrendet alapítson, amely felett ő uralkodhat. Raven (Jennifer Lawrence) és Professor X (James McAvoy) egy csapat ifjú X-men segítségével kénytelen szembeszállni a létező leghatalmasabb ellenféllel, hogy megmentsék az emberiséget a totális pusztulástól.


X-Men: Apocalypse


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem tudom, bizots a korral jár. Egy idő óta már úgy látom, hogy a megalomán CGI orgia elveszi a fókuszt a történetről. Singer jó mesélő, de most nincsenek jó előérzeteim. Remélem tévedek a filmmel kapcsolatban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ