Miközben Ujj Mészáros Károly már a világot jelentő deszkákat ostromolja – az ő rendezésében kerül a színházba a Büszkeség és balítélet -, kijött legújabb thrillerjének soron következő előzetese, amely még többet enged láttatni, és még többet enged érzékeltetni a filmből. Újságíró kollégák a “magyar Hetedikként” emlegetik, és valóban, az atmoszférája meglehetősen fojtogató és sötét, de a magam részéről még többet is belelátok a dologba. Méghozzá az épp csak felvillantott közhangulat képsorai miatt. Társadalmi mondanivaló? Rétegzettség? Kérlek, lepj meg minket, Károly! November 1-én minden kiderül! X – A rendszerből törölve!

Tartalom: Éva (Balsai Móni) zseniális rendőr. Meglátja, amit más nem, megérzi, ami fölött minden kollégája elsiklik, ott is észreveszi a bűnt, ahol minden más zsaru legfeljebb balesetet sejt. Neki tűnik fel az is, hogy a Budapesten rövid időn belül elkövetett jó néhány öngyilkosság igazából összefügg, és egy zseniálisan gonosz sorozatgyilkos műve. Ám Éva használhatatlan. Férje öngyilkossága óta pánikbeteg, szorong és a mániáival küzd. Kinn a terepen leblokkol, képtelen részt venni a fővárosi rendőrség munkájában és kamaszodó, saját problémáival küszködő lányával sem találja meg a hangot.

A város választások előtt áll. Az utcákon eluralkodik a káosz. Vandálok, tüntetők, anarchisták teszik lehetetlenné a békés életet – az egyenruhások nem érnek rá egy kétséges, bizonyíthatatlan üggyel foglalkozni. Csakhogy felkerül a központba egy új tiszt. Péter (Schmied Zoltán) más, mint a többiek, felfedezi kolléganője különleges tehetségét… és meglátja benne a nőt is. Együtt erednek a mindeddig felderítetlen esetek nyomába: egyre jobban belekeverednek egy szövevényes, félelmetes bűncselekmény-sorozatba, amelynek gyökerei valahova a régmúltba nyúlnak, és nagyon nagy hatalmú emberekhez vezetnek.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..