Victor Frankenstein eredeti nyelvű előzetesek

1
318

Victor_Frankenstein_poszterMary Shelley időtlen klasszikusa, a Frankenstein már számos filmest megihletett, időről időre fel-felbukkannak jobb-rosszabb filmes adaptációk, Paul McGuigan rendező újsütetű produkciója inkább azért figyelemfelkeltő, mivel filmjének főszerepeit James McAvoy és Daniel Radcliffe vállalta el. Most a film előzetesének két verziója is napvilágot látott, egy poszterrel egyetemben: ígéretes produkciónak tűnik elsőre, látszik, hogy nem sajnálták a pénzt a díszletekre és az effektekre, hogy megidézzék a viktoriánus korabeli Angliát, ahol a két színészóriás meglehetősen otthonosan mozog. A filmet november végén mutatják be a tengerentúlon, érdekes, hogy számos, köztük több európai országban már október elején látható lesz, magyar bemutatóról még nincs információnk. A hivatalos előzetes mellett megjelent egy briteknek szánt verzió is, ami jóval hangulatosabb, s újabb jelenetekről lebbenti fel a fátylat.
Tartalom: A radikális elveket valló ifjú tudós, Victor Frankenstein (McAvoy)és a szintén ragyogó elméjű pártfogoltja, Igor Strausman (Radcliffe) közös elképzelésen osztoznak a halhatatlanságot kutató kísérleteikben, amellyel az emberiség javát kívánják szolgálni. Azonban Victor túl messzire megy, s elharapódzó megszállottsága szörnyű következményekkel jár. Csak Igor barátja hozhatja őt vissza az őrület szakadékának széléről, s mentheti meg ezáltal saját borzalmas kreatúrájától.


Victor Frankenstein eredeti nyelvű előzetes /trailer/Victor Frankenstein eredeti nyelvű brit előzetes /trailer/1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ