Az immár 64 éves Jackie Chan töretlenül szállítja nekünk az akciófilmeket, mi pedig nem tudunk mást tenni, mint hogy örülünk, ugyanis, bár volt pár próbálkozása komolyabb drámai filmekkel is, ez az a műfaj, amiben őt megszerettük, és nagyon reméljük, hogy még sokáig látni is fogjuk.

A Bleeding Steel, azaz “Vérző acél” című filmet tavaly decemberben már bemutatták Kínában, illetve limitáltan pár más országban is, a Lionsgate azonban júliusban elején további mozibemutatókat, illetve VOD premiert is adott a filmnek.

A Vérző acél-ban Jackie Chan (ismét) egy Hong Kong-i nyomozót alakít, aki egy mechanikusan felerősített gonosz után nyomozva rájön, hogy egy elveszett biokémiai találmány lett beültetve saját lányába, akit évek óta eltűntnek nyilvánítottak. Amikor Lin elkezdi összekötni a szálakat, hamarosan rájön, hogy a “Vérző acél” néven ismert jelenségben találja meg a kulcsot.

Jackie Chan mostanában igen elfoglalt, a Csúcsformában 4. mellett további 7(!) filmje van a készítés különböző fázisaiban.1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..