ironman belyegA forgalmazó jóvoltából szinkronosan hallhatjuk végre megszólalni a Vasember 3 nálunk is bemutatásra került legutolsó nemzetközi előzetesét. Érdekes szinkronhang választás jellemzi, de határozottan nem rossz, más kérdés maga a fordítás… de ne kössünk bele az élő fába! Már csak egy hónap, és itt van Tony Stark legújabb kalandja, amely sötétebb tónusokkal lett vászonra kenve, Stark újkeletű megpróbáltatásai remélhetőleg élvezetes szórakozást nyújtanak majd, mindezt szemkápráztató 3D-ben!
A Vasember 3 olyan ellenféllel állítja szembe a pimasz ám zseniális iparmágnást, Tony Stark-ot (Robert Downey Jr.), aki bármit képes elérni. Amikor Stark személyes világát is sikerül lerombolnia az ellenségnek, útnak indul, hogy megkeresse a felelősöket. Az út minden kanyarja próbára teszi Tony bátorságát, ám ő hátát a falnak vetve, ösztönei és gépezetei segítségével megvédi azokat, akik közel állnak hozzá, míg végül szembesül a kérdéssel, ami titokban már régóta kísérti őt: vajon a ruha teszi az embert, vagy fordítva?


Vasember 3 film adatlap


7 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Remek lesz, az év egyik legjobban várt filmje. 🙂
    Filmzene rajongóként pedig állíthatom, hogy Brian Tyler kiváló választás volt zeneszerzőnek. Brutálisan jó zenét írt a Call of Duty – Modern Warfare 3-hoz és amúgy is az egyik nagy favoritom. 🙂

  2. Forgács Gábor volt az előző előzetesben,most pedig Szilágyi Tibor Kingsley hangja 🙂

    RX realitás híve vagyok,most ez így nézz ki,ezért írtam 🙂

  3. RX, Downeyt három részre, plusz a Bosszúállókra szerződtették le. Mostanság arról mennek a viták, hogy legyen-e folytatás. Shane Black /a rendező/ szerint akár még 4. és 5. rész is elképzelhető. Downey csak annyit mond, hogy ő egy új filmnél csakis a forgatókönyvet nézi, és ha az jó, akkor megy bele bármilyen produkcióba.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..