Under the Skin előzetes Scarlett Johnasson-nal

5
308

under-the-skin-scarlett-johanssonMiután tegnap bemutatták a Velencei Filmfesztiválon, egy rövid előzetes is érkezett a Jonathan Glazer (Szexi dög, Születés) rendezésében és Scarlett Johansson főszereplésével készült Under the Skin sci-fi-thrillerhez.
A filmben Johansson egy földönkívülit alakít, amely a létező legtökéletesebb fegyvert veti be hogy levadássza emberi prédáit: egy gyönyörű, csábító nő bőrébe bújik. Elhagyatott utakon, kietlen helyeken, ellenállhatatlan szexuális vonzereje segítségével rabolja el áldozatait, akiket aztán saját bolygójára juttat, ahol az emberi hús igazi ínyencségként szolgál.
Bár a hatékonysága megkérdőjelezhetetlen, a Földön töltött idő és tapasztalatok lassan megváltoztatják, és hamarosan csapdába esve érzi magát saját faja és az emberiség között…


Under the Skin előzetes /teaser trailer/5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hát nem tudom… teaser trailer-nek talán megteszi. De olyan ez az előzetes, mintha kezdő filmesek vágták össze volna a jeleneteket, és rendezték volna. Legalábbis így láttam, 1-2-t talán még én is letudnék forgatni, ami az előzetesbe volt. Habár biztos majd jön hozzá egy komolyabb cucc.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ