Újabb Prometheus anyagok

6
117

Layout 1Alig egy hónap és a nyakunkon a június, és ezzel együtt Ridley Scott régóta várt Prometheus filmje is, amelyről épp a napokban derült ki, hogy az MPAA R-rated, azaz 17 éven aluliaknak csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott besorolást adott, így azon kivételes filmek közé tartozik, melyeknél a magyar korhatár az alacsonyabb – estünkben (16+).
Ahogy haladunk előre, egyre több anyag jelenik meg a filmről – nemrég egy pazar 3 perces trailert láthattunk -, és egyre több titokról hullik le a lepel. A 20th Century Fox legújabb videójában Ridley Scott, valamint a főszereplők beszélnek arról, hogy a történet tulajdonképpen nem is annyira légből kapott, hiszen a legkiválóbb tudósok és a NASA is egyetértenek abban, hogy van élet a galaxisunkban – mi van, ha a Földi élet csíráit – amire eddig semmilyen elfogadható tudományos magyarázat nem született – valójában ezek az idegen lények ültették el?
Egy új reklámspot is érkezett a filmhez.


Prometheus videó – Eredet (16+)Prometheus TV Spot (16+)Prometheus film adatlap


6 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..