Újabb Ha/ver 2 trailer

2
90

HAVER_2_Hit_girlTeljesen új előzetest kapott az augusztus 22-én mozikba kerülő Ha/ver 2, rengeteg eddig nem látott képkockával – míg ez első előzetes középpontjában főképp Kis Dög (Chloe Moretz) és HaVer (Aaron Johnson) karaktere állt, itt jóval többet tudhatunk meg a történetből és a két szemben álló csapatról, illetve akcióban sem sem szenvedünk hiányt.
Hivatalos szinopszis: Amikor utoljára láttuk a kiskorú gyilkost, Kis Dögöt, azaz Mindyt , és az ifjú igazságosztót, HaVert, azaz Dave-et, akkor még átlagos tinédzserekként akartak élni. Ám az érettségi közeledtével Dave úgy dönt, hogy megalapítja a világ első szuperhős csapatát Mindyvel. Ám sajnos amikor Mindy lebukik Kis Dögként, arra kényszerül, hogy visszavonuljon, és egymaga igazodjon el a gimis csajok könyörtelen világában. Mivel nincs kihez fordulnia, Dave csatlakozik az Örök Igazsághoz, melyet az ex-maffiózó Csillagsáv ezredes (Jim Carrey) vezet. Amikor már épp kezd látszatja lenni a munkájuknak az utcákon, a világ első szupergonosza, Mutterbever (Christopher Mintz-Plasse) összehozza a maga gonosz csapatát, és beindítja bosszúakcióját, hogy HaVer és Kis Dög megfizessenek azért, amit az apjával tettek. A tervvel csak egy a gond: ha kikezdesz az Örök Igazság egy tagjával, akkor mindannyiukkal kikezdesz…


Ha/ver 2 előzetes /trailer/Ha/ver 2 film adatlap magyar előzetessel2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..