Újabb előzetes és tartalom a Zoolander 2-höz.

0
634

Az első Zoolander 2 előzetest követően történt egy-két dolog: Egyrész a trailer megdöntötte az 1 hetes nézettségi rekordot a kategóriájában (52.5 millióan látták, a korábbi rekordtartó a Dumb és Dumber kettyó volt 19 millióval), másrészt óriási tiltakozást váltott ki Benedict Cumberbatch transznemű karaktere, amit igen sértőnek találtak az illetékesek és követelték, hogy vágják ki a végleges filmből.
A Paramount az új előzetessel egyben választ küld a tiltakozóknak is: ugyanúgy benne van a kérdéses jelenet. Benedict Cumberbatch nem megy sehova.
A második, nemzetközi trailerbőn megtudjuk, hol rejtőzködött Derek az eltelt évek alatt, és szemtanú lehetünk Mugatu (Will Ferrell) visszatérésének is, aki most még elszántabban próbálja meg romba dönteni a világot, mint az előző részben.
Kaptunk pár új részletet a film tartalmát illetően is: Penélope Cruz Montana Grosso bőrébe bújik, aki felbérli Derek-et (Ben Stiller) és Hansel-t (Owen Wilson), hogy segítsenek megállítani egy titokzatos gyilkost, aki a világ legszebb emberit teszi el sorban láb alól. És minden egyes áldozat Derek “Kékacél” arckifejezésével az arcán hal meg. (Az első az áldozatok listáján Justin Bieber.) Derek és Hansel feladta az, hogy beépüljenek a divatvilág legfelsőbb köreibe – egy világba, melyet egykor senki nem ismert náluk jobban. A divat világa azonban nagyot fordult visszavonulásuk óta, és úgy tűnik, a párosnak igen kevés esélye lesz megmenteni a földkerekség leggyönyörűbb embereit. Ráadásul a vadászokból hamarosan űzött vad válik…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ