Bő négy hónappal az első trailer után egy újabb előzetes étkezett A körök filmhez, ami egy új fejezetet fog nyitni a nagy sikert aratott A kör franchise életében. A sajnos elég rövidre sikerül előzetes azért hozza a jól megszokott hangulatot, egy narrátor segítségével pedig azokat is bevezetik a történet hátterébe, akik lemaradtak az eddigi részekről:

“Élt egyszer egy lány. Senki sem meri kimondani a nevét. Ez a lány halálában bosszút esküdött fájdalommal teli életéért. Amint megnézed a történetét, 7 napod marad az életedből. Mert ő sosem felejt. És soha nem bocsát meg.”

A Körök középpontjában egy ifjú nő áll, aki egyre növekvő aggodalommal figyeli barátját, aki megszállottjává kezd válni a sötét szubkultúrának, amely középpontjában egy videokazetta áll, amely 7 nappal a megtekintése után megöli a nézőit. Amikor már minden veszni látszik, a lány úgy dönt, feláldozza magát szerelméért ám a videó lejátszása során szörnyű felfedezést tesz: Van egy másik film is a filmben, amelyet eddig még senki sem látott..

A körök poszterek

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ