Újabb 300 – A birodalom hajnala trailer

8
253

300: A birodalom hajnalaA harmadik előzetes is megérkezett a 300: A birodalom hajnala-hoz, melyben Xerxés, miután győzelmet aratott Spárta hősies harcosai ellen, tovább folytatja hódítását Görögországban. Új szereplőkkel, egy teljesen új hadszíntéren zajlik a végső ütközet, melynek tétje az egész ország jövője…
Tartalom: Miután győzelmet aratott Leonidas 300 fős csapata felett, a perzsa hadsereg, Xerxés (Rodrigo Santoro) parancsnoksága alatt, észak felé indul, hogy leigázza a görög városállamokat. Az egymással állandó rivalizálásban álló két polisz, a demokratikus Athén és az oligarchikus Spárta kénytelen illékony szövetséget kötni a közös ellenséggel szemben: Athén igazi haderejét flottája jelenti, Themistocles (Sullivan Stapleton) vezetésével, míg Spárta kiváló gyalogos csapatokat képes a harctérre állítani. Azonban Xerxés félelmetes hadereje mind a tengeren, mind pedig a szárazföldön továbbra is sokszoros túlerőben van.
Magyar mozibemutató: 2014. március 6.


300: A birodalom hajnala előzetes /trailer 3./300: A birodalom hajnala film adatlap magyar előzetessel
8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Fantasztikus Négyes?Ezt viccnek szántad ugye:-)Indiana Jonesból pedig egyértelmüen a Frigyláda az etalon és bár a Terminátor 2 a tömegek kedvence,ahogyan az enyém is,de azzal a letaglózó döbbenettel nem szolgált,mint az elsö része.Persze ezeken lehet vitatkozni,de az tény,hogy az esetek többségében csak az újabb pénz reménye lebeg a producerek szeme elött,biztonsági játékot játszva,a kreativitást háttérbe szorítva,sablonokból építkezve…

  2. kerge34:ott a pont,de ne legyen igazad! Amúgy Sullivan Stapleton nekem olyan halovány,nem elég karizmatikus,szerintem a film egyik gyenge pontja lehet, amellett amit már a fent említett is leírt,hogy mindenben többnek tűnik mint az elődje,ami visszájára is elsül(het)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..