Új X-Men: Apokalipszis trailer

2
1504

December óta nem nagyon kaptunk új anyagokat az X-Men: Apokalipszis-hoz, most azonban, hónappal a premier előtt megérkezett a második előzetes, amit az elkövetkezendő hetekben várhatóan további anyagok, jelentek és reklámspotok követnek. Hugh Jackman, azaz Wolverine szereplése még továbbra sem tekinthető ténynek, és bár vártuk a felbukkanását az új trailerben, ez nem történt meg.
Hivatalos szinopszis: Tíz évvel Az eljövendő múlt napjai rendkívüli eseményei után X professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) és Mistique (Jennifer Lawrence) még mindig kerülik egymást. De a sors újra úgy akarja, hogy útjaik keresztezzék egymást.
Apokalipszis felébred a sírjában, körülnéz a világban, és úgy dönt: hirtelen evolúciós ugrással alakítja át a ’80-as éveket. Elindul, hogy összegyűjtse négy mutáns segédjét, a négy lovast: egyiküket Kairó utcáin, a másikat egy berlini pankrátorklubban, a harmadikat valahol Kelet-Európa mélyén találja meg. A negyedik lovas maga Magneto, aki Lengyelországban bujkálva, egy szeretett nő oldalán próbált normális életet élni.
X professzor iskolája sok tehetséges fiatal mutánst képez ki. Ám az átmeneti nyugalom véget ér, és senki sem maradhat semleges: hatalmas háború várható.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. SPOILER!!

    De most ennek mi lesz a tétje? Az Eljövendő Múlt Napjai végén láttuk a főszereplők 90%-át, és nem volt semmi bajuk. (X-professzor, Farkas, Jean, Ciklon, Vadóc, Kitty, Boby, Kolosszus, Küklopsz) Csak Magneto és Mystic maradt ki a végéről. Márpedig az annak a valóságnak volt a jövője amit Farkas összehozott azzal hogy megváltoztatta a múltat, tehát ez ennek a sztorinak is a jövője volt!

    SPOILER VÉGE

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ