Új Underworld: Az ébredés trailer

6
174

underworld_ebredes_poszter2012. február 2-án érkezik a magyar mozikba az Underworld: Az ébredés,, a franchise negyedik darabja, ami az előzményként szolgáló Underworld – A vérfarkasok lázadása után ismét a normál kerékvágásba billenti az eseményeket. A rendezők ezúttal Måns Mårlind és Björn Stein, a fő szerepben azonban ismét Kate Beckinsale lesz látható.
Tartalom: Amikor Selene (Kate Beckinsale), a legendás vámpír harcosnő kiszabadul hosszú ideje tartó rabságából, egy új világban találja magát, amelyben az emberek már felfedezték a vámpírok és farkasemberek létezését, és totális háborúra készülnek, hogy a halhatatlan fajokat eltöröljék – mindörökre. © filmtrailer.hu


Underworld: Az ébredés /Underworld: Awakening/ előzetes trailerUnderworld: Az ébredés film adatlap magyar előzetessel


6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Jó kis trailert rittyentettek össze azt el kell ismerni. Én bírom a az Underworld filmeket, melyek jóllehet kis kötségvetésből készültek, de ötleteséggel és hangulattal ellensúlyozták a néhol látható hiányosságokat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..