Új trailer Az utolsó boszorkányvadász-hoz

2
93

Az-utolso-boszorkanyvadaszAz első másfél perces változatnál bő egy perccel hosszabb lett az új előzetese a Vin Diesel főszereplésével októberben mozikba kerülő Az utolsó boszorkányvadász, ennek megfelelően akad is bőven új látnivaló. Az már más tészta, hogy igazából most sem sikerült meggyőzniük róla, hogy érdemes lesz rá beülni a mozikba…
Tartalom: 500 évvel ezelőtt háború dúlt az emberek és boszorkányok között, akik a világra akarták szabadítani a fekete halált. Boszorkányvadászok seregei harcoltak az ördögi ellenséggel az egész világon, köztük Kaulder (Vin Diesel), akinek sikerült megölnie a boszorkák mindenható királynőjét. Azonban a halála előtti pillanatban a királynő halhatatlansággal átkozta meg Kauldert, ezzel mindörökre elválasztva őt imádott feleségétől és lányától.
Mára ő az utolsó boszorkányvadász. Egy pappal és egy boszorkánnyal az oldalán folytatja a törvényen kívüliek vadászatát. Meg kell állítaniuk Belialt, aki fel akarja támasztani a boszorkányok királynőjét, hogy az emberiségre zúdíthassa a fekete halált.


Az utolsó boszorkányvadász magyar szinkronos előzetes /trailer/2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ