Egy új, nemzetközi előzetes érkezett a jövő februárban mozikba kerülő Fekete Párduc Marvel képregényadaptációhoz, amely rengeteg eddig nem látott képkockát tartalmaz.
Az előzetesből remek képet kapunk Wakanda hihetetlen technikai fejlettségéről, illetve a film főgonoszáról, a Michael B. Jordan által alakított Erik Killmonger-ról – ha valamin, hát ezen éppenséggel kivérezhet a film, ugyanis a tükörképességekkel bíró (csak más színű) főellenség már eléggé lerágott csont a képregényfilmes világban…
Fekete Párduc tartalom: A Marvel Studios Fekete Párduc című új filmjének hőse T’Challa (Chadwick Boseman), aki apja halálát követően hazatér az elszigetelt, ám technológiailag fejlett afrikai országba, Wakanda királyságába, hogy elfoglalja az őt megillető helyet a trónon.
Ám mikor egy nagy hatalmú ősi ellenség ismét feltűnik a színen, T’Challa királyként és a Fekete Párducként is próbára tétetik: a félelmetes összecsapás kimenetelén nem pusztán Wakanda, hanem az egész világ sorsa áll. Árulások és veszélyek közepette az ifjú uralkodónak maga mellé kell állítania szövetségeseit és felszínre kell engednie a Fekete Párduc minden erejét, hogy legyőzze ellenfeleit és biztonságban tudhassa népét.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..