Új trailer a Disney Elliott, a sárkány családi filmjéhez

0
962

Az idei nyár egyik legígéretesebb családi filmje a Disney berkeiben készült Elliott, a sárkány, amihez tegnap egy új trailer érkezett.
A közel 2,5 perces videóban végre alaposan szemügyre vehetjük a címszereplő sárkányt, ugyanis jópár jelenetben felbukkan. Magyar mozibemutató: 2016. augusztus 18.
Hivatalos taralom: Az öreg favágó, Mr. Meacham (Robert Redford) már évek óta tömi a gyerekek fejét az erdő mélyén élő vad sárkányról szóló mesékkel. Még lánya, az erdészként dolgozó Grace (Bryce Dallas Howard) is habókos öregemberként tekint apjára, amíg rá nem bukkan Pete-re (Oakes Fegley). A 10 év körüli, különös árva kisfiú azt állítja, hogy az erdőben él egy nagy, zöld, Elliott nevű sárkánnyal. A sárkány leírása megdöbbentő módon hasonló Mr. Meacham meséinek főszereplőjéhez. Grace a helyi fűrészmalom tulajdonosának 11 éves lányával, Natalie-vel (Oona Laurence) próbál a rejtély végére járni.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..