Új Sötét zsaruk 3. előzetes

14
149

sotet_zsaruk_3A Columbia Pictures egy újabb, az előzőnél bő fél perccel hosszabb előzetest dobott ki a Sötét zsaruk 3-hoz, további jó hírként pedig úgy tűnik, a film az amerikai premierrel egy időben, 2012. május 24-én kerül itthon is vetítésre. Ha az előző trailer nem győzött volna meg mindenkit a várva-várt sci-fi komédia folytatásának ütős mivoltáról, hát ez majd megfogja.
Tartalom: K ügynök (Tommy Lee Jones) eltűnik, azonban J ügynök (Will Smith) nem kap engedélyt a felkutatására, csak amikor megtudja egy másik szövetségistől (Emma Thompson), hogy a megoldás kulcsa a korai 60-as években keresendő. J tehát visszamegy az időben, összefut a fiatal K-val (Josh Brolin), és együtt főzik ki, mi a búbánatos ménykű legyen a következő lépés. (Írta: ameco)


Sötét zsaruk 3. előzetes /trailer/Sötét zsaruk 3. film adatlap


14 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Én már nagyon várom, miután megnéztem jó régen a 2. részt, már vártam a 3.-at. Látványos is, meg szórakoztatónak ígérkezik, s én is remélem, hogy nem vágtak minden poént bele az előzetesbe, bár az az arckifigurázás nem volt ebbe bent… 😀

 2. Alapból nem értem gyerekek, hogy lehet, hogy ennek az oldalnak még nincs meg az oldalán az új Batman filmből a netre felkerül 4 és fél perces jelenete, amiben Bane megszökik egy repülőről, mikor átszállítják az őrök!

  Aki még nem látta, annak itt az előzetes:

  https://www.youtube.com/watch?v=ywfJVXy2Ygk&feature=related

  Szerintem mihamarabb tegye ki az oldal, mert nagyon le van maradva szegény! 😀
  Eddig egy magyar oldalon sem láttam, hogy meglenne, így előnyt élvezne velük szemben, ha kitennék az oldalra! 😀
  Biztos nagyon sokan lennének rá kíváncsiak.

 3. VaZso: Alapból nem értem VaZso, hogy miért a Sötét zsaruk topicba teszel egy Batman-es videólinket. Áruld már el, mi köze a két témának egymáshoz? Másodszor jelenleg egy ember viszi a filmhíreket – a jövőben ezen változtatunk -, aki mellesleg – az oldal többi szerkesztőjével egyetemben – a szabadidejében csinálja az oldalt, tehát megvan neki a maga polgári hivatása, hogy aztán ellopott percekben, az ebédidejében és szűken vett pihenőidejében az oldallal foglalkozzon. A hír és a jelenet már vázlatban található, hamarosan meg fog jelenni, ez a – hogy is írtad?! – “szegény” oldal egy kis türelmedet kéri! Köszönöm!

 4. VaZso: Nem is fog kikerülni, a rossz minőségű, kamerás anyagok publikálásától eleve tartózkodunk, mivel inkább imidzsromboló hatásúak, mint érdekesek. Ez fennáll erre a videóra is.
  Ettől függetlenül persze köszönjük, hogy felhívtad rá figyelmet, még ha sajátos stílusban is tetted.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..