Új Red Lights trailer

2
69

red_lights_poszterHamarosan már a mozikba kerül Amerikában a Red Lights thriller, egy új előzetes érkezett a Robert De Niro, Sigourney Weaver és Cillian Murphy főszereplésével készülő filmhez. Magyar bemutató még nem ismert.
Két paranormális jelenségekkel foglalkozó nyomozó, a veterán Dr. Margaret Matheson (Weaver) és asszisztense Tom Buckley (Murphy) állnak, akik a metafizika különböző ágazatait tanulmányozva próbálják bebizonyítani, hogy megmagyarázhatatlan esetek csupán szemfényvesztések. Simon Silver (De Niro) legendás médium, talán minden idő legtehetségesebbike, aki 30 év titokzatos hallgatás után most ismét a fényre lép, és hamarosan már az Ortodox egyház és a legszkeptikusabb emberek is figyelemmel hallgatják előadásait. A páros a megmagyarázhatatlan rejtvény nyomába ered, ám közben Tom egyre jobban hinni kezd a magnetikus karizmával rendelkező férfi szavaiban… © filmtrailer.hu


Red Lights előzetes /trailer/


Korhatár besoroláson még át nem esett anyag, megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.Red Lights film adatlap


2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..