Új Prometheus teljes trailer /frissítve!/

28
416

prometheus_poszterIdőközben megérkezett a teljes előzetes, érdemes ismételten nekiugrani és megnézni, mert eszméletlen jóra sikeredett! Ahogy beharangozták, megérkezett az új Prometheus előzetes, már teljes hosszában, több új jelenettel, többek közt végre láthatunk egy élő Space Jockey-t is.
A filmben egy csapat tudós és felfedező egy olyan félelmetes utazásban veszt részt, ahol pszichikai és mentális képességeik a végletekig próbára kerülnek. Egy távoli világon csapdába esve megtalálják a választ az élet alapvető misztériumának kérdésére, ám nem sokkal már az egész emberi faj túlélésért kénytelen küzdeni… © filmtrailer.hu


Prometheus előzetes /trailer/Prometheus film adatlap


28 HOZZÁSZÓLÁS

 1. hát látványosnak tűnik, de hogy a látványon kívül lesz e bent más pozitívum is, azt így trailer alapján nem nagyon lehet megmondani. mindenesetre egy nézést biztos megér

 2. az előzményfilmekkel nekem egy bajom van. Az, hogy megcsinálják csilli-villi IT háttérrel meg minden (gondolok itt a jelmezekre, a kütyükre, hajók belsejére), aztán megnézed a “folytatást” és kapsz valami szutykot ami ebben a korban már nem menő lásd. Star Wars, és így hiteltelenné válik. Amúgy elég jól néz ki és Ridley Scott nem szokta szutyokhoz adni a nevét.

 3. Vincze 1211…….A látványon kívül lesz-e benne valami más??? Most ez komoly? Ismered Ridley Scott-ot? Ismered a munkáit? Ha mind a két kérdésre igen a válasz,akkor tudod is a választ arra,hogy a film a látványon kívül tartalmaz-e mást is.Számomra Mozi-ba nézős és ebből nem engedek.Mielőtt kijött az első trailer már eldöntöttem megnézem,nem kellett előzetes ahoz látnom,hogy tudjam.Remélem világpremier lesz,különben nem élet az élet:)

 4. Ezt már trailernek nevezném.Grat érte Ridley Scott-nak.Nagyon komoly egy film lesz.Viszont sztem nem lesz olyan durva mint az Alien bármelyik része sem.Szóval ez nem fantasy horror ,de lehet h nem is baj.

 5. Utálom ezt az időszakot, mert ilyenkor mindig átrágjuk magunkat a gyengécske próbálkozásokon (John Carter, Szellemlovas 2. meg még ami mostanában volt) és a jó(nak nagyon ígérkező) blockbustereket meg csak reklámozzák és elénk tolják h még milyen sokat kell rájuk várni! :S Na nembaj, majd eljön egyszer május-augusztus időszak!

 6. Woooow ez igen! Tátva maradt a szám is 🙂

  Pocok: Szerintem meg simán hoz annyit a konyhára mint az Avatar!
  Az avatar egy nagy nulla ehhez képest, nőknek való lightos film..
  Ja és a star trek-hez köze nincs :D, az Alien-hez annál inkább!! Annak az előzménye lesz..(mikor rátalálnak a hajóra) és erről tegnap is volt szó livestream-en: https://www.livestream.com/prometheus

  A trailer-ről pedig annyit, hogy nekem is a hideg futkosott a hátamon ettől.. És Ridley Scott valóban nem adott ki soha a kezei közül szutyok filmet.. Van mire vernie az öregnek 🙂 Az Alien-nek is nagy sikere volt, ennek is az lesz.. :)) A trailerből is jobb, hogy nem mutatnak többet, mert így legalább megőrzi rejtelmességét a film amíg meg nem nézem moziban… Különben mit lehetne élvezni, ha már most lelőnék a poént!? A film pedig nem lesz lightos mivel sci-fi horror-ról beszélünk és Ridley Scott rendezi az istenért!! :DD

 7. Flaze!Irigylésre méltó az ujjongásod,de bevétel tekintetében biztos,hogy nem fog az Avatar közelébe sem férkőzni.Ezzel viszont nincs is baj.Az Avatar irreális bevételt termelt,azzal csak maga James Cameron fog tudni versenyezni.Pocok pedig biztosan azért említette a Star Trek-et,mert olyasmi bevételt vár a Prometheustól is. Mi bízzunk csak abban,hogy Scott a legjobb formáját hozza és megközelíti az eredeti Alien nívóját.Nagyon nehéz dolga lesz és én nem is fogom ahhoz mérni,mert szerintem az egyszeri és megismételhetetlen alkotás lett.Mindenesetre sokat várok a filmtől:-)

 8. Leesett az állam a trailer nézése közben. Nagyon nehéz lesz kivárni mire a moziba kerül a film, de az biztos hogy az elsők között veszem meg rá a jegyemet! Tudom hogy az előzetes alapján kár messzire menő következtetéseket levonni, de ha nem sűrítették be az összes látványelemet ebbe a 2 és fél percbe, akkor a film látványvilága nálam már most csillagos 5- ös. Ha mindezek mellett a stori is jó lesz, akkor egy fantasztikus moziélmény vár ránk!
  Nagyon várom!!!!

 9. kerge33: Majd meglátjuk! Egyébként mért vagytok ilyen biztosak ebben?? Az is sci-fi ez is sci-fi és szerintem nem csak a rendezőtől függ, hogy milyen bevétele lesz egy filmnek.

  Már a youtube statisztikából lehet következtetni ill. a kommentekből is, hogy milyen óriási lett az érdeklődés a Prometheus iránt egyetlen 1 nap alatt mióta kijött az új trailer.

  Persze, hogy megismételhetetlen az Alien, és annál nem is lesz/volt jobb semmi más ebben a kategóriában. De a Prometheus vélhetően megközelíti, ami már nagy szó szerintem. 🙂

 10. Ridley bácsi ezt nagyon oda fogja tenni és kasszasiker lesz! Az Avatarra beült minden sci-fi fan, mert azt hitték na végre itt van egy valamire való sci-fi film és nagy csalódással jöttek ki a moziból, köztük én is….DE itt most minden sci-fi rajongó meg kapja a magáét. Sok-sok év után végre!!!! ( Na jó a Pandorum azért egész jó volt. )

 11. Há nem tom ti hogy vagytok vele én várom a legjobban a sötét lovag felemelkedést utánna a bosszuállók ez és a gi joe szerintem júniusban itt is kikerül a mozikba remélem

 12. Én azon a véleményen vagyok ,hogy ennek a filmnek semmi köze a Star Trek-hez.Egyrészt mivel teljesen más a rendező sőt sztem még “haverok” sem lehetnek.Másrészt pedig a Prometheus-ban sztem kevés poénkodás lesz nem úgy mint a Star Trek-ben.Az inkább családiasabb persze nem gyerekeknek való ,de ez sokkal komolyabb ,sötétebb.Én úgy vélem ,hogy bevétele az nagyon komoly lesz ,de nem fogja meg közelíteni az Avatar-t.Olyan 500 és 1milliárd közé saccolom.Ami hatalmas összeg.Azért azt meg kell hagyni ,hogy kegyetlen jól összerakta nekünk Cameron bácsi azt a filmet.Én nem csalódtam benne.Viszont sztem ebben sem fogok.A Gladiátort imádom az Amerikai gengsztert szint úgy na meg a hazugságok hálója sem rossz.:).Nagyon jó filmeket csinál.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..