Új Max Steel előzetes érkezett

0
1880

Az egykor igen nagy népszerűségnek örvendő Mattel-es Max Steel franchise mozifilmjére már közel két éve várnak a rajongók, a múlt héten azonban teljesen váratlanul érkezett hozzá egy előzetes, tegnap pedig még. Az új trailer egyfajta rövid eredettörténetnek is felfogható, amelyből megtudhatjuk, hogyan vált szuperhőssé a Ben Winchell által alakított hétköznapinak mondható srác.
Stewart Hendler, elárulta, mi áll a több két éves késés mögött, valamint az általuk megcélzott közönséget is behatárolta.

“Bárcsak valami szexi és érdekes dolgot mondhatnék, azonban tényleg csak a papírmunkán és a megjelenési dátum jó célzásán múlott. Ez a Mattel első filmje, szóval meg kellett neki találni a tökéletes helyet a naptárban. Igazi családi film, egy tinédzser szuperhősfilm némi vígjáték beütéssel. Azt mondanám, hogy elsősorrban a 8-14 évesek lehetnek a fő célcsoport. Egyfajta kistesó-nagy testvér film. Olyan filmet akartunk, amit az egész család megnézhet. Nem lesz senkinek olyan érzése , hogy “na, már beültem a kölykök miatt erre gyerekeknek kitalált filmre”. Mindenki számára szórakoztató lesz. Azt hiszem, a legnagyobb kihívás azt volt, hogy olyanok számára is érthetővé kellett tennem, aki semmit nem tudnak az egészről. Úgy érzem, sikerült is. Ha pedig ezen nőttél fel, vagy nézted a rajzfilmsorozatot, rengeteg belső poén és meglepetés vár rád.”
A filmben Andy Garcia és Maria Bello is szerepet kapott, és október 21-én kerül az amerikai mozikba.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ