Új Másnaposok 3. trailer és poszterek

2
342

A második, teljes hosszúságú előzetes is megérkezett a Másnaposok 3-hoz, a trilógia záró részéhez, ami 2013. május 30-án kerül a mozikba. A héten több karakterposzter is napvilágot látott, melyeket most egyben, a legújabb moziplakáttal kiegészítve megtaláltok a cikk végén.
Időközben elkészült a hivatalos szinopszis is a filmhez: Úgy hívják magukat: Farkasfalka. Nem mintha bármi közük volna a farkasokhoz. Nem vadak, nem veszélyesek, a prérin egy napig sem bírnák ki. Csak jó barátok, akik nagyon szeretnek bulizni, és nincs szerencséjük. Először egy Las Vegas-i, azután egy thaiföldi lagzi ürügyén ütötték ki magukat úgy, hogy teljesen elfelejtették mindazt az őrült, lehetetlen, felfoghatatlan és életveszélyes kalandot, amin egy éjszaka alatt keresztülmentek. Most nincs esküvő. Nincs legénybúcsú. Nem történhet semmi baj elvileg. Mert ha a Farkasfalka beindul, jó eséllyel követi őket a katasztrófa is.


Másnaposok 3. előzetes /trailer/
Másnaposok 3. poszterekMásnaposok 3.film adatlap magyar előzetessel


2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..