Új Horrorra akadva 5 poszter és trailer

8
167

Horrorra_akadva_5A Dimension Film egy második előzetest és egy új posztert is összepattintott a paródiafilmek kedvelői közt igen népszerű Horrorra akadva franchise ötödik részéhez, melyben a még be sem mutatott Evil Dead remake mellett Guillermo del Toro komoly kritikai elismerést aratott Mama horrorfilmje, a Ház az erdő mélyén és természetesen a Parajelenségek 4 is kifigurázásra kerül.
A sztori fő szála egy házaspár körül zajlik, akik, miután újszülött fiúkat hazahozzák a kórházból, különös “aktivitásokra” lesznek figyelmesek. Rejtett kamerák és egy csapat szakértő segítségével rájönnek, hogy egy gonosz démon kísérti őket.
Magyar bemutató: 2013. április 18.


Horrorra akadva 5 előzetes /trailer/8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Most komolyan van olyan aki ezen tud nevetni? Terhes nő balett közben szül, meg nő beleb*ssza a baba fejét a falba… K*URVA vicces, mondhatom. Úgy tűnik van az a mélység, ahová a filmkészítés még le tud süllyedni. Most komolyan, miért olyan nehéz jó paródiát készíteni? Olyat, mint az Űrgolyhók vagy a Galaxy Quest? Na de legalább Anna Faris már nem égeti tovább magát.

  2. Nem volt ez rossz franchise, de tényleg a végére elég bugyuta lett, de attól még megnézem! A babadolgokat szerintem meg pont a megbotránkoztatás végett rakják bele. Paródia terén manapság már nehéz újat mutatni, vagy ha új, akkor meg gagyinak tűnik, vagy a nagyobb rétegnek nem vicces. Én vagyok annyira pihent és horror fan, hogy tudjam ezt a sorozatot élvezni. Ami mostanság még jó paródia volt, bár ott is pár dolgot hülyén/balgán oldottak meg az a Superhero movie. Régebben még tűrhető kategória volt a Date Movie és a Big Movie. Viszont a Disaster Movie, mint a neve is utal rá katasztrófa volt. Egy poénon röhögtem, az is az Alvin és a mókusok hirtelen váltása volt…
    Régen még fiatalon, ami hatalmas volt: Airplane, Űrgolyhók, Csupasz pisztolyok, Haláli fegyver, Nagy durranás 1-2, Bújj bújj ördög, Maffia, Sziki-szökevény, stb!

    Ami még érdemre méltó az a Már megint egy dilis amcsi film, Osztály vigyázz, Airplane II, Haláli hullák hajnala és talán a Sípolj, ha tudod mit nyeltél tavaly disznóvágáskor…

    Amit kerülj el: Ezek a spártaiak(A spártaiak titkos élete), Táncfilm, Leépített szépség, Vámpíros film, Katasztrófafilm, Nincs Helsing, Hideglelősdi, és társai…

  3. Valamiért nagyon tudom szeretni ezeket a Horrorra Akadva filmeket, de ennél az 5. résznél kicsit elgondolkodom! Anna Faris hiánya valahogy elveszi a kedvem e film megnézésétől…

  4. Akinek ez nem vicces, meg egyáltalán egyik Horrorra akadva film sem, sőt, azt mondja, hogy a 3-as meg 4-es rész sz@r az mi a fenét keres itt? 3-4 volt a legjobb szerintem, így ez is várós!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..