Új Hófehér és a vadász előzetesek

10
120

hofeher_es_a_vadasz_poszterA Prometheushoz hasonlóan rögtön két új trailert kaptunk a 2012. május 31-én mozikba kerülő Hófehér és a vadász filmhez – az egyik közel 3 perces, remek jelenetekkel megpakolt feature trailer, a másik pedig a kibővített változat, több mint 5 perc néznivalóval.
Hivatalos szinopszis: a látványos akció-kalandfilmben Kirsten Stewart (Alkonyat) alakítja Hófehért, aki mégis szebb az őt elpusztítani készülő gonosz királynőnél (Charlize Theron). Ám az ármányos nőszemély azt nem sejti, hogy az uralkodását veszélyeztető Hófehért a vadász megtanította a harc művészetére…


Hófehér és a vadász előzetes /Feature trailer/Hófehér és a vadász előzetes /trailer, 5 perces/Hófehér és a vadász film adatlap


10 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Számomra (az ígéretes előzetesek alapján) az év egyik legjobban várt filmjévé lépett elő.Elképzelhető,hogy egy kiváló új rendező tehetséget kapott Hollywood?

  2. A feature előzetes kifejezetten erősre sikeredett, ami alapján még egyértelműbb, hogy ez köröket fog verni a Tükrüm, tükröm-re. Korrent látvány-, fantasy film lesz ez.

  3. Ez nagyon ütős és látványos produkció lesz, az biztos. Ez a két trailer elnyerte teljes mértékben tetszésemet, egyszerűen lenyűgözött. Már csak egy valamit nem tudok eldönteni. Ki szebb? Charlize Theron mint a gonosz királynő, vagy Kristen Stewart mint Hófehér? Szerintetek?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..