Új Gengszterosztag előzetes és poszter

4
98

gengszterosztag_poszterŐsszel mutatták volna be a mozik a Sean Penn, Ryan Gosling és Josh Brolin főszereplésével készült Gengszterosztag bűnügyi drámát, azonban az Aurora-i mészárlást követően a Warner Bros. átette a film premerjét 2013-ra, és az a hír járta, hogy egyes jeleneteket is újra fognak forgatni belőle. Az új premier már egy ideje ismert is – 2013. január 11. – a magyar azonban még nem nyilvános. Most, pár hónappal a bemutató előtt a marketinggépezet is újraindult, és pár napon belül egy új előzetes és egy moziplakát is érkezett a filmhez.
Tartalom: Los Angeles, 1949. Mickey Cohen (Sean Penn), a könyörtelen, Brooklyn-i származású gengszter a markában tartja az egész várost: a drogok, a fegyverkereskedelem, a prostitúció és a szerencsejáték egyaránt az ő kezében fut össze. Nem csupán aranybányái, de a rendőrök és a irányítása alatt álló politikusok is a teljes védelmét élvezik, és ez még a legelszántabb zsarukat is eltántorítja attól, hogy keresztezzék az útját… kivéve egyetlen osztagot, akiket John O’Mara (Josh Brolin) és Jerry Wooters (Ryan Gosling) irányít, és akik szentül megfogadják, hogy fenekestül felborítják Cohen felépített birodalmát… © filmtrailer.hu


Gengszterosztag előzetes /trailer/Gengszterosztag film adatlap


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Engem nagyon emlékeztet a De Niro és Costner féle Capone filmre.Bár ez gyorsabb persze.Az fantasztikus film,ha hozná azt a színvonalat nagy szó lenne.Komám,az a baseball ütős jelenet ahogy De Niro papa előadta.:)

  2. Már első trailer is nagyon meg győző volt,főleg mert szeretem az ilyen filmeket,remélem nagyon nagy változásokat nem eszközöltek,meg a mozi jelenet is meg maradt benne habár erre nem látok sok esélyt na mind1 attól függetlenül 100 százalék,hogy meg nézem!!!!!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..