Liam Neeson pár hete jól beijesztette a rajongóit azzal, hogy a The Commuter lesz az utolsó akciófilmje, ám pár nap múlva visszavonta a saját szavait, és az “addig fogok akciófilmeket készíteni, amíg el nem temetnek” üzenettel búcsúzott.

A The Commuter-nek magyar címe és bemutatója egyelőre még nincs (2018. január 12-én kezdik el vetíteni az amerikai mozik) és már a második előzetes is megérkezett hozzá.

A filmben Liam Neeson egy Michael nevű folyamatosan ingázó (innen a cím) biztosítási ügynököt alakít, aki egy vonaton éppen hazafelé tart a munkából, amikor egy titokzatos idegen miatt akaratán kívül belekeverik egy csavaros bűnügybe, amely a vonat összes utasának életét veszélyezteti.

A kisebb szerepekben Sam Neill, Jonathan Banks, Elizabeth McGovern, Letitia Wright, Shazad Latif, Dean-Charles Chapman és Florence Pugh lesz látható, a rendező pedig – ahogy azt lassan már megszokhattuk Liam Neeson filmjeinél – Jaume Collet-Serra.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..