Újabb előzetes érkezett James Cameron producer és Robert Rodriguez rendező Alita: A harc angyala manga adaptácjához, amely egészen szokatlan és egyedi módon ötvözi a CGI-t az élőszereplős környezettel.
Az igen komoly, állítlag 200 millió körüli büdzséből készült film első előzetese nem igazán nyűgözte le a rajongókat, sokan hasonló véget jósolnak a projektnek mint a Jupiter felemelkedése vagy a Valerian és az ezer bolygó városa-nak, amelyek a hasonlóan nagyravágyó költségvetés és látványvilág mellett mégis elvéreztek a mozikasszáknál.

Hivatalos szinopszis: Évszázadok múlva a jövőben, Iron City roncstelepén egy kiber-doktor, Ido (Christoph Waltz), rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára (Rosa Salazar), és magával viszi klinikájára. Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Iron City veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvná őt rejtélyes múltjától. A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval (Keean Johnson), aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlékezetét. A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, ám az Alita nyomában járó halálos erők hamarosan fenyegetést kezdenek jelenteni kapcsolatukra. Ekkor ébred rá a lány, hogy különleges harci képességekkel rendelkezik, amiket barátai és szerettei védelmezésére fordíthat. Elhatározza, hogy fényt derít származására; Alita olyan útra indul, ami során megmérkőzik e sötét, romlott világ igazságtalanságaival, és azt is felfedezi, hogy egyetlen fiatal nő is képes változtatni a világon, amiben él.

Alita: A harc angyal magyar mozibemutató: 2019. január 3.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..