A Disney állítólag mostantól rá fog kapcsolni A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja marketingje – a több teaser után most kijött az első rendes trailer is a május 25-én mozikba kerülő filmhez.
Tartalom: Jack Sparrow kapitány (Johnny Depp) útját egy ősi ellensége, a kegyetlen Salazar kapitány (Javier Bardem) által vezetett kísértethajó keresztezi. Salazar és hátborzongató legénysége egyenesen a Bermuda háromszögből érkezett azzal a céllal, hogy az összes létező kalózt kiirtsa a tengerekről, különösképp régi “kedvencét” Jack-et. Sparrow egyetlen esélye az életben maradásra, ha megtalálja Poszeidon legendás szigonyát, a mágikus fegyvert, ami birtokosának teljes uralmat biztosít a tengerek felett.


A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja poszter


karib-tenger-kalozai-poszter

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem haragszom meg! De ezzel a címmel most, új mélységekbe szálltak a magyar “címalkotók”, így ezt most kihagyom, legalábbis a magyar forgalmazót biztos nem “gazdagítom”. Lehet ez furcsa, de nálam ez tényleg alulmúlt majdnem mindent, ennél rosszabb magyar filmcím talán csak az Exférj újratöltve volt, amit ugye a film alkotói eredetileg a fejvadász című filmnek kereszteltek. De még ott is lehetett védeni azzal hogy éppen a célközönséget nem fogja meg az eredeti cím. Itt volt egy Karib tenger kalózai, ami miatt már akit érdekel beül. Az eredeti “Dead men tell no tales” alcím fordítása pont remek lett volna (ahogy az eddigi részeknél is tökéletesen működött).

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..