Új előzetes A szürke ötven árnyalatához

0
158

A_szurke_50_arnyalata_poszterMúlt héten derült ki, hogy A szürke ötven árnyalata-nak sikerült elkerülnie a legszigorúbb NC-17-es (azaz 17 éves alatt semmilyen körülmények között nem megnézhető) besorolást az amerikai filmpiacon – ez a bevételek szempontjából mindenképpen jó hír a stúdió számára, azonban a regény rajongói nem hiszem hogy felhőtlenül tudnak örülni neki, hiszen ez egyben azt is jelenti, hogy a könyv meglehetősen meredeken ábrázolt szexjelenetei a vásznon nem igazán fognak visszaköszönni. A Golden Globe-ra egy új előzetest készítettek a filmhez, amit most online is megnézhettek.
Tartalom: A nagy sikerű regény nyomán készült film főszereplője Anastasia Steele (Dakota Johnson), egy irodalom szakos egyetemi hallgató, aki interjút készít Christian Greyjel (Jamie Dornan), egy jóképű és intelligens ifjú milliárdossal. Ana a férfi minden tartózkodása ellenére egyre közelebb kerül hozzá, Grey pedig képtelen ellenállni a lány csendes szépségének, eszének és független szellemének. Greyt azonban minden sikere ellenére sötét démonok gyötrik és Ana lassan egyre jobban felfedezi a milliárdos titkait és tulajdon, sötét vágyait.
Magyar bemutató: 2015. február 12.


A szürke ötven árnyalata Golden Globe előzetesA szürke ötven árnyalata film adatlapNINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..